Ми ОБОЖНЮЄМО готувати та випікати. І ми любимо проводити свій час на кухні. Але й досі кожен з нас робить помилки. Давайте розкажемо Вам як уникнути більшістьі помилок, які ми робимо. Щоб всі рецепти виходили бездоганними. Отже, креативність на кухні ніколи не перестане бути веселою.

Зберігайте спокій
Обов`язково дайте м`ясу трохи відпочити перед і після смаження.

Краща сторона
Всі ми знаємо, що очі теж повинні радіти, як і наш шлунок. Тому візуально їжа також повинна бути апетитною.
Якщо Ви будете смажити, наприклад, яйце на занадто високій температурі, то його поверхня покриється бульбашками. Оберіть середню температуру і яйце покаже себе з кращої сторони.

Нехай підніметься
Ніколи не використовуйте гарячу воду, якщо Ви готуєте випічку на дріжджах. Інакше дріжджі "помруть" і Ваше тісто не підніметься. Буде достатньо досить теплої води.

Не поспішайте
Хто не любить смачні шоколадні торти? Але, звісно, Вам необхідно ідеально розтоплений шоколад для його приготування. Не кваптеся, розтоплюючи шоколад, інакше він буде зернистим.

Кожен шматочок на рахунку
Щоб отримати тверді інгредієнти, використовуйте достатньо велику кастрюлю. Якщо ви в неї покладете занадто багато продуктів - вони стануть м`якими.

Мішанина
Якщо Ви хочете, щоб Ваше картопляне пюре було пухнастим - товчіть картоплю вручну. Якщо Ви захочете збити його за допомогою міксера або блендера - воно стане давучким і липким.

Додайте трохи комфорту
Переконайтеся, що у спагетті достатньо місця в кастрюлі. В іншому випадку вони просто склеються. Для найкращого результату використовуйте спеціальний горщик з ситом.

Ідеальний вершечок
Переконайтеся, що Ви ретельно перемішали тісто на тістечка, інакше Ваша випічка не підніметься. Текстура і колір тіста повинні бути рівномірними без видимих слідів борошна.

Холодне, льодяне, холодно-льодяне
Якщо Ви використовуєте холодне масло - Ви отримаєте найкращі результати. Воно зробить тісто хрустким, а при споживанні воно буде розпадатися на тисячі дрібних смачних крихт.

Взбиті вершки
Не збивайте вершки занадто довго, інакше вони перетворяться на масло.