
Найкращий спосіб заморожування продуктів
В основному, для заморожування продуктів найкраще підходять контейнери з герметичними кришками. Для овочів ви знайдете пакети для заморожування з зіпом. Для рагу та супів ідеально підходять скляні контейнери. Якщо є можливість, краще заморожувати невеликі порції. Ви можете заморозити супи, бульйони або подрібнену зелень у вигляді кубиків льоду. Такі "кубики льоду" дуже швидко розморожуються і їх легше порціонувати.
Як довго можна зберігати продукти в морозильній камері
до 6 місяців | до 8 місяців | до 12 місяців | |
---|---|---|---|
Риба | |||
М'ясо та птиця | |||
Ковбаси | |||
Фрукти та овочі | |||
Торти та хлібобулочні вироби | |||
Готові страви |

Що зберігати в морозильній камері, а що ні
Зберігайте продукти, які ви хочете заморозити, окремо від уже заморожених. Ви можете заморожувати такі продукти: хлібобулочні вироби, рибу і морепродукти, м'ясо, дичину, птицю, овочі, фрукти, зелень, яйця без шкаралупи, молочні продукти, такі як сир і масло, готові страви та залишки їжі, такі як супи, тушковане м'ясо і риба, картопляні страви, суфле і десерти. НЕ можна заморожувати: овочі, які зазвичай їдять сирими, наприклад, салат або редис, яйця в шкаралупі, виноград, яблука, груші та персики, варені яйця, йогурт, кисле молоко, сметану, крем-сир і майонез.

Не залишайте місця для обмороження продуктів
Обмороження продуктів виникають, коли в упаковці з замороженими продуктами занадто багато повітря. Наприклад, коли поверхня м'яса висихає, уражені ділянки починають покриватися білими або сірими плямами. Продукт не зіпсований повністю, але його смак не буде таким, як раніше. Намагайтеся правильно пакувати продукти, щоб уникнути обмороження.

Поради щодо безтурботного заморожування
Ви можете спокійно їхати надовго завдяки спеціальній функції, розробленій для тих випадків, коли ви у від'їзді. Коли ви активуєте цю функцію, холодильник буде підтримувати температуру приблизно +14 °C у холодильній камері та -18 °C у морозильній камері. Це забезпечує надійний захист ваших заморожених продуктів і зменшує витрати енергії в основному відділенні холодильника.