Роли з цукіні та качкою

На 1 порцію Вам знадобиться:

Філе качки - 80 г
Цукіні - 50 г
Оливкова олія (Virgin)
Чебрець
Розмарин
Часник
Сіль, перець - за смаком
Мікрогрін - для декору
Унагі соус

Спосіб приготування

1. Качину грудку посолити та поперчити, обсмажити на сухій пательні без додавання жиру.

2. До м'яса додати гілочку розмарину, чебрецю і часник.

3. Рівномірно розподілити спеції та поставте в духовку, розігріту до 180 С на 7 хв. Вибираємо з меню DishAssist програму запікання качки.

4. Коли м'ясо буде готове, необхідно дістати його з духовки та нарізати кубиком 1х1 см.

5. Цукіні нарізати слайсером вздовж і обсмажити скибочки на грилі. Гриль розташовуємо безпосередньо на індукційну варильну поверхню, яка розпізнає діаметр посуду.

6. Загорнути кубик качки в цукіні, формуючи рол, при бажанні прикрасити мікрогріном. Готову страву подавати з соусом унагі та олією трюфеля.

Смачного!