Севіче з сібаса
Інгредієнти на 1 порцію:
Сібас - 1 шт
Оливкова олія - 50 мл.
Петрушка - 5 г
Кінза - 5 г
Часник - 3 г
Чилі перець - 5 г
Сік лимона - 5 мл
Помідори черрі - 50 г
Базилік - 10 г
Крес-салат - 7 г
Сіль - 3 г
Перець - 3 г
Спосіб приготування
1. Філе охолодженого океанського сибаса нарізати тонкими слайсами під кутом 70 градусів впоперек волокон.
2. Заправити соусом з оливкової олії і лимонного соку, з додаванням кінзи, петрушки, чилі перцю, часнику, солі і запашного перцю. Залишити на 10 хв.
3. Для подачі викласти на тарілку і прикрасити помідорами чері, крес салатом і суцвіттям базиліка.