Найкраща майстерня морозива в місті? Ваша морозильна камера.

Температура підвищується - так само й попит на морозиво. Але чому ви завжди маєте купувати та їсти морозиво? Погляньте на наші освіжні морозивні варіанти, які ви можете легко й швидко приготувати у своїй власній морозильній камері. А що найкраще - це більш весело і корисно, ніж морозиво з магазину, та ви можете втілювати свої власні морозивні ідеї!

Суперпродукти для суперморозива: Морозиво з чіа, кокосом і ківі.

Інгредієнти:

  • 6 форм для морозива на паличці
  • 2 ківі
  • 300 мл кокосового молока
  • 5 ст.л. насіння чіа
  • 3 ст.л. сиропу агави

Приготування:

Змішайте в мисці кокосове молоко, насіння чіа і сироп агави до утворення однорідної маси. Почистьте ківі, поріжте їх та викладіть у форми. Влийте туди суміш кокосового молока з чіа та заморожуйте протягом щонайменше 5 годин.

Порада: якщо викласти шматочки ківі по боках форм, морозиво виглядатиме чудово!

Суперпродукти для суперморозива: Морозиво з чіа, кокосом і ківі.

Банани? Шоколад? Зробімо шоколадні банани на паличках.

Інгредієнти:

  • 6 дерев'яних паличок для морозива
  • 3 стиглі банани
  • 150 г кондитерського шоколаду (чорний або молочний - за смаком)
  • Посипки (як-от подрібнений мигдаль, тертий кокос, "бризки" тощо)

Приготування:

Почистьте банани, розріжте їх навпіл і вставте паличку в кожну половинку. Покладіть половинки бананів на дошку для нарізання і заморожуйте впродовж приблизно 3 годин. Розтопіть шоколад (бажано на водяній бані) та вистеліть посипки на жиростійкому папері. Вмокніть кожен банан у розтоплений шоколад і швидко обкачайте у вибраних посипках. Дайте їм прохолонути і насолоджуйтеся, або заморозьте.

Порада: замість дерев'яних паличок для морозива можна використовувати шоколадні палички.

Банани? Шоколад? Зробімо шоколадні банани на паличках.

Айс, айс-кавун: Кавун на паличці.

Інгредієнти:

  • Дерев'яні палички для морозива
  • Один стиглий солодкий кавун
  • Форми

Приготування:

Поріжте кавун на маленькі трикутники та за необхідності видаліть насіння. Або вирізайте шматки за допомогою форм. Вставте палички в кожен трикутник; якщо необхідно, зробіть розріз ножем. Покладіть кавунові трикутники в морозильну камеру й дочекайтеся, доки вони цілком заморозяться.

Порада: кавунові трикутники можна також обмокнути в шоколаді, перш ніж заморожувати.

Айс, айс-кавун: Кавун на паличці.

Вітамінна сила: Ескімо зі смузі

Інгредієнти:

  • 6 форм для морозива на паличці
  • 150 г чорниці
  • 1 банан
  • 100 мл вершків
  • 100 г йогурту
  • Приблизно 30 г граноли

Приготування:

Швидко змішайте чорницю, банан і йогурт в блендері. Збийте вершки до густого стану і додайте в суміш. Покладіть у форми гранолу та додайте йогуртову суміш. Не забудьте помістити у форму паличку для морозива. Поставте форми в морозильну камеру щонайменше на 6 годин.

Порада: експериментуйте. Спробуйте використати йогуртовий сир, молоко чи інші ягоди, як-от малину.

До блендерів Bosch

Вітамінна сила: Ескімо зі смузі
MyBosch

Зареєструйтеся безкоштовно та насолоджуйтеся багатьма перевагами!

Наш сервіс

Винятковий сервіс - до та після покупки

+49 89 4590-00

bosch-infoteam@bshg.com

Світ Bosch

Відкрийте для себе якісні, досконалі та надійні прилади.

Знайти магазин

Знайти магазин або сервісний центр неподалік