На всі випадки життя: тримайте шоколадне печиво вдома про всяк випадок

Якщо вам подобається шоколадне печиво, краще відразу спекти велику партію. Пропонуємо вам ідеальний рецепт і технічні характеристики для випікання - функція подачі гарячого повітря 3D hotair від Bosch. Оскільки тепло рівномірно розподіляється по всій духовці, можна готувати страви на трьох різних рівнях одночасно.

Щоб приготувати смачне шоколадне печиво, не треба володіти особливими навичками. Будь-то популярне потріскане печиво, випічка зі шматочками шоколаду або інші шоколадні ласощі, якщо уважно слідувати рецептом, навіть у початківця кондитера все вийде з першого разу. До речі, відоме у всьому світі печиво з шоколадом з'явилося зовсім випадково в 30-х роках минулого століття. Американка Рут Вейкфілд вирішила спекти шоколадне печиво, але замість стружки поклала в тісто шматочки солодощів в надії, що вони розтануть в духовій печі. Але цього не сталося - вийшла бісквітна випічка зі шматочками шоколаду.

Рецепт шоколадного печива «Брауні», також народився в США, має ще давнішу історію. Вперше спосіб приготування цих ласощів був опублікований в 1897 року і з тих пір цей простий рецепт неймовірно смачних ласощів не втрачає популярності. Тим більше, що робиться печиво по ньому дуже швидко і легко.

Відкрийте для себе духові шафи Bosch

Інгредієнти для приготування за рецептом шоколадного печива від Bosch з духовими шафами 6 та 8 серії.

Інгредієнти I На 50 штук

250 г вершкового масла, м'якого
140 г цукру
140 г коричневого цукру
½ ч.л. солі
350 г борошна
1 ч.л. розпушувача
1 упаковка екстракту ванілі
2 яйця
200 г шоколадної стружки
120 г нарізаного грецького горіху

Приготування

1. У деко для випічки і універсальне деко помістіть папір для випічки.

2. Змішайте вершкове масло, цукор і сіль. Даний етап краще проводити за допомогою міксера або кухонного комбайна.

3. Змішайте борошно з розпушувачем і додайте в цукрово-масляну суміш. Поступово додайте яйце і ваніль, продовжуючи збивати міксером або в комбайні. В кінці додайте шоколадну крихту і подрібнений волоський горіх, замісіть все разом. В результаті маємо отримати досить вільне тісто, що за консистенцією нагадує дуже густу сметану.

4. Розігрійте духовку до 180 градусів.

5. Двома чайними ложками сформуйте кульки розміром з волоський горіх і покладіть їх на листи. Залиште достатньо місця між кульками, оскільки в процесі випічки вони збільшаться.

Готове печиво має насичений шоколадний смак і приємну консистенцію - не такі ніжні, як бісквіт, але і не такі сухі, як пісочне тісто. З інгредієнтів, зазначених в рецепті, виходить близько 50 печивок.

Необхідні налаштування

3D hotair
30-150°C
Час випікання: 30-40 хвилин

Ідеальний результат за рецептом шоколадного печива з духовими шафами Bosch 6 та 8 серії з мигдалем.

Порада

Також можна замінити грецький горіх мигдалем.

Духові шафи Bosch 6 та 8 серії для неперевершених результатів випічки та приготування.

Ще кращий результат для кожного рецепта.

Коли мова йде про приготування, сучасні функції допомагають досягти кращого результату. Дізнайтесь про широкий функціонал асортименту наших вбудовуваних духових шаф та зробіть ваші страви неперевершеними.

Відкрийте для себе духові шафи Bosch

Інформаційна підтримка

Зверніться до нас у зручний Вам спосіб.

Телефонуйте протягом дня з 9:00 по 18:00, окрім суботи, неділі та державних свят.Наша робота залежить від наявності електропостачання, доступу до інтернету та поточної ситуації щодо повітряних тривог в нашому регіоні (для звернень споживачів). 0 800 300 152, 0 800 400 152

Інформаційні питання можна задавати за електронною адресою (для звернень споживачів) :

Відкрийте для себе Bosch

Відкрийте для себе якісні, досконалі та надійні прилади

Знайти магазин

Знайти магазин або сервісний центр неподалік

MyBosch

Зареєструйтеся безкоштовно та насолоджуйтесь перевагами!