Рецепт фруктових кексів з додаванням віскі

Огляд

Складність: Легка

Порції: 6-8 порцій

Час підготовки: 10 хв

Час приготування: 20 хв

Інгредієнти

Мариновані сухофрукти Основа з вершкового масла Тісто Прикраса
400 г. смородини або інших ягід

350 г. родзинок

50 г. глазурованих вишень

100 г. цукатів

0.5 склянки односолодового віскі

Половина келиха червоного вина

225 г. вершкового масла (кімнатної температури, але не розтопленого)

225 г. дрібного коричневого цукру / звичайного цукру

4 свіжих яйця
225 г. звичайного борошна

Половина чайної ложки солі

1/4 чайної ложки свіжозмеленого мускатного горіху
50 г. подрібненого підсмаженого волоського горіху

Спосіб приготування:

1. З’єднайте всі мариновані сухі фруктові компоненти і потримайте в холодильнику три тижні.

2. Помістіть вершкове масло і цукор в міксер, і збийте до тих пір, поки воно не стане однорідним і пухнастим.

3. Просійте борошно, потім додайте його до масляної суміші.

4. Додайте до волоських горіхів мариновані сухофрукти, масляно-борошняну суміш і перемішайте їх.

5. Викладіть тісто у формочки та поставте у духову шафу на 20-25 хвилин.

Десерти від Bosch

Ідеї смачних рецептів від Bosch. Задовольнять смаки будь-яких ласунчиків.

Переглянути

Дрібна побутова техніка

Кухонні прилади, пилососи, праски - все це невід'ємна частина нашого життя. Обирайте найкращі прилади та насолоджуйтесь легкістю у використанні техніки Bosch.

Перейти до приладів