Рецепт фруктових кексів з додаванням віскі
Огляд
Складність: Легка
Порції: 6-8 порцій
Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 20 хв
Інгредієнти
Мариновані сухофрукти | Основа з вершкового масла | Тісто | Прикраса |
400 г. смородини або інших ягід 350 г. родзинок 50 г. глазурованих вишень 100 г. цукатів 0.5 склянки односолодового віскі Половина келиха червоного вина |
225 г. вершкового масла (кімнатної температури, але не розтопленого) 225 г. дрібного коричневого цукру / звичайного цукру 4 свіжих яйця |
225 г. звичайного борошна Половина чайної ложки солі 1/4 чайної ложки свіжозмеленого мускатного горіху |
50 г. подрібненого підсмаженого волоського горіху |
Спосіб приготування:
1. З’єднайте всі мариновані сухі фруктові компоненти і потримайте в холодильнику три тижні.
2. Помістіть вершкове масло і цукор в міксер, і збийте до тих пір, поки воно не стане однорідним і пухнастим.
3. Просійте борошно, потім додайте його до масляної суміші.
4. Додайте до волоських горіхів мариновані сухофрукти, масляно-борошняну суміш і перемішайте їх.
5. Викладіть тісто у формочки та поставте у духову шафу на 20-25 хвилин.