Інгредієнти

1,2 кг цілої чищеної риби (білий морський окунь)
1 пучок свіжого коріандру, вимитого
6 стручків зеленої цибулі, нарізаної
Шматочок чищеного імбиру, розміром 3см х 3см
¼ склянки соєвого соусу
¼ ч.л. кунжутної олії

Спосіб приготування

Крок 1

Розігрійте духову шафу від Bosch, увімкнувши функцію Assist з налаштуваннями «Риба, цільна, вага».

Крок 2

Зробіть надрізи у рибі з інтервалом у 3 см.

Крок 3

Обережно відріжте коріння коріандру від пучка. Листя лишіть на потім. Очистіть стеблі.

Крок 4

Начиніть рибу цибулею, корінням коріандру та половиною імбиру. Покладіть рибу на велику ємність для випікання, вкриту папером для випікання.

Крок 5

Помістіть у духову шафу та готуйте згідно з режимом.

Крок 6

Тим часом наріжте листі коріандру. Імбир наріжте тонкою соломкою. Покладіть їх до невеличкої каструлі, змішайте з соєвим соусом та кунжутною олією. Тушіть на невеликому вогні, час від часу помішуйте.

Крок 7

Перед подачею на стіл полийте рибу соусом.