Інгредієнти для 4 порцій, десерт
4 кислих яблука
200 г заморожених вишень
3 ст.л. цукру
1 ч.л. кориці
1 ст.л. соку лимона
16 шт. канелоні
1 ст.л. вершкового масла для змащування форми
500 мл вершків
1 стручок ванілі
1 яйце + 2 жовтка
2 ст.л. цукру
2 ст.л. сметани
50 г подрібненого мигдалю
30 г фісташок
Цукрова пудра

Підготовка
Час підготовки: 25 хв
Час приготування: 30 хв

Спосіб приготування

1. Розігрійте духову шафу до 180  C у режимі з конвекцією.

2. Помийте яблука, дрібно нашинкуйте, крупно подрібніть вишні.

3. Додайте до фруктової суміші цукор, корицю і сік лимона, перемішайте.

4. Наповніть трубочки канелоні яблучно-вишневою сумішшю.

5. Складіть фаршировані канелоні у посудину для запікання, змащену маслом, рядочками, один до одного.

6. Додайте до вершків уміст стручка ванілі, яйця і цукор та полийте канелоні даною сумішшю.

7. Перемішайте сметану до однорідної маси, помастіть нею канелоні і запікайте 30 хв у духовій шафі.

8. Підсмажте подрібнений мигдаль і фісташки на сковорідці з антипригарним покриттям, посипте горішками та цукровою пудрою теплі канелоні й одразу подавайте на стіл.

Канелоні з яблуками
MyBosch

Зареєструйтеся безкоштовно та насолоджуйтесь перевагами!

Інформаційна підтримка

Зверніться до нас у зручний Вам спосіб.

Телефонуйте протягом дня з 9:00 по 18:00, окрім суботи, неділі та державних свят.Наша робота залежить від наявності електропостачання, доступу до інтернету та поточної ситуації щодо повітряних тривог в нашому регіоні (для звернень споживачів). 0 800 300 152, 0 800 400 152

Інформаційні питання можна задавати за електронною адресою (для звернень споживачів) : infoline-ua@bshg.com

Відкрийте для себе Bosch

Відкрийте для себе якісні, досконалі та надійні прилади

Знайти магазин

Знайти магазин або сервісний центр неподалік