Це поєднання зводить з розуму: Рибні кебаби з булгуром та лемонграсом
Філе лосося, креветки, філе сібаса - це ваш вибір, що з морепродуктів обрати, але одне точно: варто готувати на пару, коли йде мова про духові шафи Bosch 6 серії в якості особливого інгредієнта. Приготування на пару - найкорисніше, що можна зробити для вашої їжі. І для вас! Це гарантує збереження вітамінів, а ваші інгредієнти матимуть природній смак.

Інгредієнти I На 4 порції
Маленька керамічна ємкість та
перфороване деко для пароварки
Булгур:
250 г булгура
3 помідора
1 цибулина
1 ст.л. петрушки
1 ст.л. м'яти
500 мл овочевого бульйону
Свіжомелений перець
Рибні кебаби:
2 стебла лемонграсу
300 г філе лосося
300 г філе сібаса
8 малих креветок
Трохи оливкової олії
Сіль
Свіжомелений перець
Приготування
1.
Насипте булгур в неперфоровану пароварку. Наріжте помідори. Дрібно наріжте цибулю, петрушку та м'яту, додайте булгур та нарізані помідори. Потім додайте бульйон та змішайте всі інгредієнти. Додайте приправ за смаком та готуйте булгур на пару згідно з рецептом.
2 .
Помийте лемонграс, поріжте його навпіл та вздовж, відкладіть в сторону. Промийте рибу та креветки холодною водою та просушіть. Почистіть рибу та креветки. Наріжте рибу на шматки розміром 4х4 см та сформуйте кебаб лемонграсом в якості основи, міксуйте шматочки риби з креветками.
3.
На сковорідці нагрійте оливкову олію та обсмажте кебаби з обох сторін на великому вогні. Покладіть на невелику перфоровану пароварку та готуйте на пару за рецептом.
Необхідні налаштування
Приготування на пару
100 °C
Булгур:
тривалість готування: 20 хвилин
Риба:
Керамічна ємність та невелика перфорована пароварка на скляному деко, рівень 4
тривалість готування: приблизно 7 хвилин

Порада
Смакота, проста в приготуванні: Для соусу нашвидкоруч змішайте вершкове масло та муку до консистенції світлого соусу, додайте трошки солі, дві краплі соку лимона та трошки петрушки.

Ще кращий результат для кожного рецепта.
Коли мова йде про приготування, сучасні функції допомагають досягти кращого результату. Дізнайтесь про широкий функціонал асортименту наших вбудовуваних духових шаф та зробіть ваші страви неперевершеними.